Taal wijzigen: 
   Deutsch
  
   Dansk
  
   English (UK)
  English (US) 
   Español
  
   Française
  עברית (ישראל) 
   Dutch
  
   Türkçe

Voorwaarden

Alle kleding staat vermeld in de maatmappen aan de linkerkant,
rechtsboven is er een zoekfunctie, dan kan je de kleding per maat of per merk bekijken.
Alle nieuwe kleding is gesorteerd per merk en seizoen.
Alle outlet kleding is terug te vinden in de maat mappen.
Als je iets besteld heb dan krijg je een bevestiging via de mail en daarna een rekening met daarbij de betaal gegevens, deze staan niet op de site.
Je bestelling wordt 10 dagen voor je gereserveerd, is je betaling binnen deze week niet binnen en hoor ik ook niets meer van je na de herinnering dan gaat de kleding terug in de verkoop.
Bestellingen worden verstuurd zodra de betaling binnen is.
Ik ben niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte post.
Alle vermelde prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.
Ik werk met internetbankieren, zodra het geld op mijn rekening staat wordt de bestelling zsm verstuurd.

Elke bestelling mag, zonder kosten, binnen 24 uur nadat je de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd. Bij annulering stuur je een e-mail naar info@janet4kids.nl De annulering zal door mij per e-mail worden bevestigd. Indien je de geannuleerde bestelling al heeft voldaan, zal ik het bedrag zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen, op je rekening terugstorten.

De koper heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om de bestelling binnen zeven werkdagen na ontvangst geheel of gedeeltelijk te herroepen (annuleren), zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen. De koper heeft dan ook mogelijkheid om het hele dan wel gedeeltelijke orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. Ik bereken in het geval van het annuleren van de gehele order geen kosten voor de verzending aan het bezorgadres van artikelen op deze wijze, de klant is echter wel gehouden de bestelling op eigen kosten te retourneren. Bij gedeeltelijke annulering van de order restitueer ik geen kosten voor verzending aan het bezorgadres.
Hiertoe dien je binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met
info@janet4kids.nl. In deze e-mail dien je je naam, ordernummer en (indien van toepassing) je bankgegevens te vermelden. Tevens geef je aan dat je order wenst te annuleren conform de wet koop op afstand. Mits je verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvang je binnen 1 werkdag een bevestiging met het adres waarnaar je bestelling kunt retourneren.
Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra ik je zending heb ontvangen en afgehandeld. Mits voldaan, vindt restitutie van het volledige orderbedrag uiterlijk binnen veertien (14) dagen na de bevestiging van ontvangst van uw bestelling .

Indien je niet binnen 24 uur na bevestiging de bestelling, of binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres heeft geannuleerd en door mij retour is ontvangen, c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, ben je betalingsplichtig. Ik ben gerechtigd kosten aan je door te berekenen, indien de bestelling niet is geannuleerd en niet binnen de gestelde periode voldaan wordt.

Ik streef ernaar om  een kwalitatief goed product te leveren. Na ontvangst van je bestelling dient je de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden aan
info@janet4kids.nl Mocht het kledingstuk desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om binnen 7 werkdagen na ontvangst de bestelling te retourneren. Ik verzoek je om de retourzending voldoende te frankeren en in originele staat, inclusief labels en verpakking, retour te zenden. Meldt je alstublieft vooraf de retourzending per e-mail aan info@janet4kids.nl.
Zodra de retourzending door mij is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zal ik het totale aankoopbedrag, dus inclusief verzendkosten, binnen 7 dagen op je rekening overmaken. Je draagt zelf alleen de kosten van het retourneren van de artikelen.
Ik ruil of neem artikelen niet terug indien zij niet meer in originele staat zijn, aldus:
- de artikelen gedragen of gewassen zijn;
- de artikelen niet meer voorzien zijn van de originele labels;
- je getracht heeft zelf een gebrek te herstellen;

Wilt je het artikel ruilen voor een andere maat, dan verzoek ik je dit binnen 7 dagen na ontvangst per e-mail te melden aan
info@janet4kids.nl. Ik zal dan voor je nagaan of het artikel nog voorradig is. Indien het artikel nog op voorraad is, stuur je de retourzending voldoende gefrankeerd en in originele staat aan mijn adres. Ik ruil het artikel om en stuur het zonder verdere verzendkosten aan je retour. Ik zal de artikelen niet ruilen indien zij niet meer in originele staat zijn, aldus:
- de artikelen gedragen of gewassen zijn;
- de artikelen niet meer voorzien zijn van de originele labels;
- je getracht heeft een gebrek zelf te herstellen; 


 

 

Mobile Site

eCommerce by CubeCart